Seron – Stupid Things

Alla som läser denna blogg och alla som lyssnar på svensk hip-hop vet redan det som är intressant att veta om Seron. Mobbade Barn Med Automatvapen och Retarderade Eleverade medlemmen som var en av Sveriges mest omtyckta i hip-hop kretsar, en battle MC utan dess like som slutade med musiken för att ägna sig åt sin tro.

Men innan det hände, så släpptes kassetter, tolvor, spår på samlingsalbum och inte minst framträdanden och battles. Seron spelade in ett flertal sololåtar under denna tid, majoriteten av dessa har aldrig getts ut. Dom sista låtarna som Seron spelade in innan han gick vidare i livet var ett par som han gjorde i Redline studion med Masse och Salla. Det finns vissa inom Serons förflutna närmsta krets som sägs ha dessa på kassettband, vissa ska kanske vara försvunna. Och dom ska även ligga i tryggt förvar i Redline studion.

Precis efter det att Seron ej längre sysslade med sin musik, var Seron låtar något otroligt eftersökt bland hans fans och lyssnare. En av dessa låtar heter “Stupid Things” och har sedan dess spridits runt. Låten är ett starkt bevis på att Seron var en enastående MC på engelska tillika som på svenska.

Lyssna på låten här!

Seron – Stupid Things
(Demo, 2000)

1. Stupid Things
Produced by: Masse

3 thoughts on “Seron – Stupid Things

  1. Jag blir också alltid lika irriterad när man läser någon intervju med Organism 12 och han berättar hur det bästa han hört av Seron finns nånstans på Redline´s studio.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s