Han Heter PST

Dom två absolut roligaste artisterna som jag känner är Chords och PSTQ. Dom skulle båda lika gärna kunna göra standup karriärer vid sidan om musiken. Och jag hittade nu en liten låt, som Chords freestylade fram med sin gitarr en sen kväll 2003. Vi satt och mailade med PSTQ, varpå denna hyllningslåt spelades rätt in i en gammal G3:a för att sedan skickas till PSTQ.

Chords – Han Heter PST
Inspelad 2003.

PSTQ – Majestic Flow salutes you!

9 thoughts on “Han Heter PST

 1. haha, underbart. måste tacka för en helt fantastisk blogg och grym musik som läggs upp, den yngre generationen tackar och tar emot. we salute u majestic.

 2. Så jävla fet.

  Har du kvar den korta versionen av Din far och jag?
  För övrigt jävligt synd att vi inte skrev ner alla verser som författades till den när vi var där. Fast då hade Chords haft en del att förklara.

 3. Det är klart den ska!
  Alla de verser som gjorde att man kände sig så smutsig inombords när man hörde dom fanns ju inte med på den inspelade kortversionen.

  Det fanns liksom ingen hejd där ett tag.

 4. hey

  precis hittat till bloggen, gött som fan!
  men där e jäkligt många låtar som varken går att spela upp eller ladda ner. bl.a. denna… e de att de är utdaterade på zshare kanske? hade vatt fett om man kunde lyssna på grejerna som du lagt tidigare

  fred ut!

 5. Tycker detta är en helt fantastisk blogg/hemsida, utan tvekan… men nått måste göras med de här äldre länkarna. För den som precis hittat hit missar en jäffla massa pärlor! hade varit rent av MÄKTIGT om du kunde lägga upp länkarna igen… dock vet vi alla vilket hästjobb det skulle innebära.

  Men som sagt, skitfet sida!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s