Timbuktu – Hip-hopology


Visst har ni rätt i att det finns alldeles för mycket bra osläppta låtar för att man ska låta dom bara försvinna på gamla dat-band eller liknande. Ju fler som har låtarna ju mindre är risken för att dom försvinner helt. Därför kör vi vidare på ett till guldkorn.

Timbuktus låt Hip-hopology från 2000. Från början inspelad till Sleepys album, men som sedan försvann av någon anledning. Detta är som ni vet, inte första gången Timbuktu jobbar med Falkis och Sleepy.. Lifestress gjordes några år tidigare.

– Det var bland dom första spåren som gjordes till Sleepy Sound System Vol. 1 plattan. Producerad av Falcon och cutsen är det så klart jag som lägger. Varför den inte kom med fattar jag faktiskt inte och jag tror inte att Jason själv använde den även om han nog lade rhymesen på någon annan låt, berättar DJ Sleepy.

Timbuktu – Hip-hopology (2000)
Producerad av Chrtistian “Falcon”” Falk.
Cuts av DJ Sleepy.

Post scriptum. Om ni undrar varför Majestic Flow och DJ Taro lagt upp samma låt på respektive blogg beror det på att vi pratades vid och fick reda på att båda tänkte lägga upp den.. så vi samkör helt enkelt.

One thought on “Timbuktu – Hip-hopology

  1. Tjenare, först och främst måste jag passa på att tacka för en otroligt bra blog! Mycket intressanta reads, sen också för en otrolig bra musik smak! Nu till min fråga..

    Skulle det vara möjligt för dig att re-uploada “Hip-hopology”?

    Tack på förhand.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s